NT700V Deauville

 

Pobjednik za duga odredišta

Inspirirajuća snaga. Čvrsta pouzdanost. Univerzalne sposobnosti.

Pruža užitak u svakodnevnoj vožnji, izlete preko vikenda i putovanja po cijelom kontinentu, kao i za mnoge raznolike dužnosti užurbanog gradskog stila života. Deauville je dizajniran za daleka putovanja iz dana u dan i iz godine u godinu. Njegov stil je izrazito gradski sa uglađenim, zakrivljenim dizajnom, uočljivom ‘stražnjicom‘ te reflektorskim svjetlima. Upravljanje je lako i sigurno, sa tankom aerodinamičnom formom koja lako putuje europskim ulicama te uspješno zaobilazi duge kolone sa smiješkom.

Glatki CBS (Combined Brake System) je posebno usklađen za uravnoteženo, pouzdano zaustavljanje u svim situacijama. Dok je ABS zadužen za sigurno zaustavljanje čak i u ekstremnim situacijama.   Bez obzira, Deauville se ne ograničava samo na gradske ulice. Njegova ergonomija skriva dovoljno prtljažnog prostora za neophodne stvari za  višednevna putovanja. Relaksirajuća i niska pozicija u vožnji te  široko sjedalo daju mnogo udobnog prostora i za suvozača.

Podesiv vjetrobran osigurava efektivnu zaštitu od vjetra dok veliki spremnik za gorivo te velika ekonomičnost goriva osiguravaju duga relacije prije ponovnog punjenja goriva. Ako ste planirali avanturistički vikend ili trebate univerzalan, svakodnevno pouzdan motocikl, Deauville je idealan izbor za vas!