CB1000R

 

Uživanje u golim performansama u najboljem smislu riječi

Izuzetne performanse ogoljenog stila, zadivljujuće ubrzanje, lagano upravljanje i snažan užitak kod svakog dodavanja gasa. Novi CB1000R sadrži čistokrvne performanse jedno-litrene Super Sport klase u kompaktnom, mišićavom dizajnu koji govori o dobrim vremenima.
Futuristički, dinamičan dizajn novog CB1000R odmah privlači pozornost s nepogrešivim dojmom vrhunskih performansi. Užitak ga je gledati, kao i voziti. Njegova lagana karoserija naglašava izoštren dizajn, a mehanički dijelovi efekt zakovica.

Pogoni ga snažan, lagan i kompaktan 998cm3 motor s ubrizgavanjem goriva koji je proizašao iz CBR1000RR Fireblade iz 2007. godine i posebno je podešen za zadivljujući moment u području niskih do srednjih broja okretaja iz kojeg do kraja crpi svoju robusnost.

Lagana i robusna konstrukcija od lijevanog aluminija nalazi se na vrhu Super Sport klase, zajedno s karoserijom, ovjesom, kotačima i kočnicama, a dostupna je čak i Combined-ABS verzija za one koji žele jednoličnije i sigurnije kočenje. Kruženjem glavnim ulicama, džunglama asfalta i svladavanjem zavoja diljem svijeta, novom Hondom CB1000R zavoji predstavljaju izazov da bi se doživjelo potpuno oduševljenje njegovim grubim ogoljenim vozačkim performansama.