Honda Power Equipment

pe_logoSpremni na sve izazove

Ukoliko ste strastveni prema svom travnjaku,Honda Vam nudi idealne,svjetski priznate kosilice s laganim startom,tihim,pouzdanim,četvorotaktnim motorom niske razine emisije ispušnih plinova.
Sve Honda kosilice dizajnirane su kako bi objedinile niz specijalnih obilježja koje će napraviti Vaš vrt,voćnjak,vinograd ili gospodarsko imanje lakšim za održavanje.Honda motokultivatori se lagano kreću,izuzetno su tihi,te pomažu da teški poslovi postanu jednostavniji i kraći.Jedno korištenje Honda motokultivatora će za sobom ostaviti lagodniji osjećaj i u potpunosti obrađenu zemlju,a to je ono što i Vi želite. Honda agregate nalazimo diljem cijelog svijeta,što i ne iznenađuje s obzirom da je Honda lider u industriji agregata nove generacije.Najnoviji modeli Honda agregata su manji,lakši i tiši negi ikad prije,te osiguravaju energiju koja je konstantna i bez prekida u odnosu na komercijalne izvore energije. Svi Honda proizvodi pogonjeni su pouzdanim 4-taktnim motorima,savršenima za višenamjensku profesionalnu primjenu.Svjetski priznati ugled za postojanost,kvalitetu,pouzdanost i jednostavnu primjenu pri ekstremnim uvjetima nameće izbor Honda 4-taktnog motora kao logičan odabir.


Prodajni program Honda

Kosilice za travu - Traktorske kosilice - Motorne kose - Prskalice - Škare za živicu - Puhači - Bacači snijega - Transportna kolica - Motokultivatori - Agregati - Pumpe za vodu - Motori

pe1 pe2 pe3

pe4 pe5 pe6

Više na www.hondapowerequipment.com