insight_natpis

 

insight

 

Hibrid za sve

Proizveden s ciljem da ekološki napredni automobili postanu dostupni svima, Honda Insight s hondinim IMA hibridnim sustavom odlikuje se malom emisijom C02, niskom potrošnjom goriva te nudi udobnost i praktičnost obiteljskog automobila.

Hondu Insight odlikuje i pristupačna cijena u odnosu na ostale hibride na tržištu. Cilj razvoja obiteljskog hibridnog vozila je jednostavan – Honda želi da ljudi koji nikada nisu razmišljali o kupnji hibrida ipak razmisle o kupnji ovakvog vozila.

Učiniti ga dostupnim

Honda Insight je rezultat dvadesetogodišnjeg razvoja hibridne tehnologije i više od 35 godina razvoja benzinskih agregata sa smanjenim štetnim utjecajem na okolinu koji je započeo sa CVCC agregatom 1972. godine. Honda proizvodi hibridne modele cijelo desetljeće. Za to vrijeme, puno se naučilo o proizvodnji električnih motora i ostalih ključnih dijelova hibridnog sustava. S tim znanjem Honda je unaprijedila proizvodnju opreme i unaprijedila tehniku proizvodnje hibridnih modela. Tako su glavne hibridne komponente proizvedene u Hondi, čime je dodatno povećan nadzor proizvodnje.