Civic4v

 

 

Elegantna i ekonomična

Inovativne tehnologije, impresivna snaga i upravljanje sve su to vrline nove Honde Civic sa četvora vrata. Naša konstantna težnja da od najboljeg napravimo još malo bolje razlog je zbog čega smo ovu Hondu Civic detaljno uljepšali. Ima moćnu liniju, nudi praktičnost i svestranost obiteljskog automobila te visoku razinu udobnosti i sofisticiranosti.

Honda Civic predstavlja odličan primjer kako obiteljski automobil može biti i te kako uzbudljiv. Praktična, ujedno dinamična i klasična s još više snage, uglađena i inovativna kao nikad prije, ova se Honda može pohvaliti i izvrsnim aerodinamičnim svojstvima. Inovacije se nalaze u svakom detalju, a ne samo ispod karoserije.

Kad govorimo o inovacijama koje nudi, ne mislimo samo o njenom novom izgledu i pokretljivosti, koja od 0 do 100 km/h postiže u samo 9,3 sekundi, već prvenstveno ističemo da Honda Civic sa četvora vrata sjedinjuje neke od najnaprednijih tehnologija u auto industriji. Kad prvi put sjednete u ovaj automobil znat ćete da nudi perfektnu harmoniju snage, moći i pokretljivosti.

Unutrašnjost Honde Civic (4 vrata) objedinjuje najveću razinu kvalitete materijala i posljednjih tehnologija. Kontrolna ploča podvrgnuta je rigoroznim, ergonomičnim provjerama tako da se svi najvažniji informativni displeji o vožnji nalaze direktno iza upravljača te u visini očiju, čime vožnja postaje sigurna i zabavna. Podaci o potrošnji goriva, vanjskoj temperaturi, prosječnoj potrošnji goriva, čak i podaci o održavanju: promjena ulja ili o servisu također su dostupni, što svaku vožnju čini ugodnom, pouzdanom i bezbrižnom. Honda Civic (4 vrata) je iznimno pregledna te se svi prekidači i elementi rukovanja nalaze nadohvat ruke.

Inspirirani dostignućima u tehnologiji Formule 1 konstruirali smo potpuno novi 1.8 i-VTEC (140 KS) agregat, koji postiže maksimalnu brzinu od 200 km/h. Ovaj model omogućava snagu 2.0 litarskog i ekonomičnost 1.6 litarskog agregata, a dodatno zadovoljstvo u vožnji pružaju precizni 6-stupanjski mjenjač i 5-stupanjski automatski mjenjač.

Prioritet Honde je sigurnost, onih koji sjede u automobilu kao i onih koji se nalaze izvan njega. Sigurnost je Hondi toliko važna da je izgradila najveći svjetski crash-test centar u Tochigi, gdje su svi Honda automobili podvrgnuti rigoroznim crash-testovima uključujući i Civic sa četvora vrata koji je postigao najviše ocjene u pasivnoj i aktivnoj sigurnosti.