Jazz

 

 

 

Velika rješenja za male životne izazove

Napravili smo udobno vozilo pametnim. Stražnja sjedala možete preokrenuti, a osim što se mogu spustiti, možete ih i podignuti. Doveli smo vanjski svijet u unutrašnjost. Uglađena, sportskog izgleda, Honda Jazz može se pohvaliti izvrsnom aerodinamikom i agilnošću, dok se iznutra može pohvaliti boljom vidljivošću i nevjerojatnom praktičnošću. Honda Jazz koristi nova dostignuća u štednji goriva i ima pametna rješenja za prostor i udobnost. Tipično Honda razmišljanje. Napokon, od kuda se svijet može najbolje vidjeti ako ne iz vozačkog sjedala!?

Honda Jazz koristi nova dostignuća u štednji goriva i ima još pametnije ideje…

Kako ono izvana unijeti unutra?

Prostor i svjetlost predstavljaju krajnji luksuz unutar svakog vozila. To stvara veću slobodu i kontrolu te snažniju povezanost s okolišem. Povećanjem površine bočnih stakala, u kabinu ulazi čak 10% svjetla više. Istaknute linije “teku” od krova do poklopca agregata, naglašavajući zaobljenu liniju i oštri stražnji kraj vozila. Povećan međuosovinski razmak osigurava vozaču i putnicima više mjesta u kabini, pri tom nudeći nevjerojatnu udobnost. Skraćeni prednji dio i kompaktni stražnji dio omogućuju maleni krug okretanja vozila te parkiranje i na najmanjim parkirnim mjestima.

Nevjerojatna prilagodljivost

Nepredvidljive stvari čine život uzbudljivim. Zato su naši inženjeri proveli mnogo vremena kako bi bili sigurni da Honda Jazz može odgovoriti na sve i da se može prilagoditi svemu što život donese. Unutar nekoliko sekundi, može biti bilo što, od jednosjeda s maksimalnim prtljažnim prostorom pa sve do vozila s pet mjesta za putnike. Stražnja “Čarobna sjedala” nemaju samo podjelu 60/40. Ona se mogu sklopiti prema gore, da bi se oslobodio dodatni veliki prostor koji je idealan za prijevoz velikih predmeta.

Za još veću fleksibilnost, vrata se otvaraju u tri pokreta, od 35 do 80 stupnjeva, čime je ostvaren lakši pristup te ukrcaj raznih predmeta.

Očekujte neočekivano. Sve je to dio Honda Jazz filozofije.