Jamstva
jamstvo_mobilnosti produzeno_jamstvo cjenik

jamstvaZašto kupiti Hondu? Jer Honda uvijek nudi više.

Honda automobili predstavljaju perfektan balans između kvalitete, pouzdanosti i pristupačnosti. Zbog navedenih činjenica Honda je postala jedan od najprodavanijih automobila na svijetu. Svi Honda modeli su rezultat vjerovanja u snove. To je ono što ih čini jednakim i ono što ih čini u potpunosti jedinstvenim.

STANDARDNO JAMSTVO
- 3 godine, čime Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade, u razdoblju od 3 godine od "nadnevka početka valjanosti jamstva" koji je upisan u jamstvenom listu ili 100.000 km, ovisno što se prije ispuni.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA POVRŠINI
- 3 godine, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija na vidljivim obojenim površinama u razdoblju od 3 godine uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu.

JAMSTVO NA ISPUŠNI SUSTAV
- 5 godina, Honda jamči da se na ispušnom sustavu Honda vozila specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti perforacije uzrokovane korozijom u razdoblju od 5 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu. Napomena: ovo jamstvo vrijedi za sve modele osim Jazz-a.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE NA SASTAVNIM DIJELOVIMA
- 12 godina, Honda jamči da se na Honda vozilu specificiranom u jamstvenom listu neće pojaviti korozija s unutarnje i vanjske strane karoserije i sastavnih dijelova u razdoblju od 12 godina, uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu. Napomena: ovo jamstvo vrijedi 12 godina za sve modele dok za Jazz model vrijedi 6 godina.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE ŠASIJE
- 10 godina, Honda jamči da Honda vozilo specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih funkcionalnih grešaka, uzrokovanih perforacijama nastalim uslijed korozije, na određenim komponentama* u razdoblju od 10 godina uz neograničenu kilometražu. Jamstvo vrijedi od "nadnevka početka valjanosti jamstva", koji je naveden u jamstvenom listu.
* Određene komponente su: vilice ovjesa, prednji i zadnji most, poluosovine, cijevi kočionog sustava, cijevi sustava goriva, spremnik goriva, opruge.
Napomena: ovo jamstvo vrijedi za sve modele osim Jazz-a.

IMA JAMSTVO
- 8 godina, Honda jamči da vozilo Honda specificirano u jamstvenom listu neće imati nikakvih grešaka materijala i izrade na određenim komponentama* IMA sustava, u razdoblju od 8 godina ili 160.000 km, ovisno što se prije ispuni.
* Određene komponente su: stator, rotor, modul pokazivača stanja baterije, modul invertera, inverter (PDU), sklop baterija, kontrolna jedinica motora, kontrolna jedinica baterija, konverter.

Sva nova Honda vozila pokrivena su Jamstvom mobilnosti.
Honda se pobrinula za još veću sigurnost i višegodišnje Produženo jamstvo 3+2 - tj. na trogodišnje tvorničko jamstvo ugovaranjem produženog jamstva 3+2 ostvarujete dvije dodatne godine jamstva mobilnosti po pristupačnim cijenama. Vozite se sigurno i bezbrižno do impresivnih 150.000 kilometara.