type_s

 


Perfektan balans sportskog stila i gracioznih proporcija

Dijeleći istu siluetu dinamike i sveukupne dimenzije s popularnim modelom s pet vrata, Type S nastavlja pomicati granice Civica u premium segment, ali u sportskom i zabavnijem pravcu istovremeno je zadržao graciozne proporcije.

Kako bi još više naglasio svoju sportsku prirodu, Civic Type S pokreće benzinski agregat od 1.8 litre ili dizelski agregat od 2.2 litre. Oba nude moćnih 140 KS. Sportskom izgledu interijera svakako pridonose crna Alcantara sjedala te upravljač obložen kožom te originalno dizajnirane aluminijske papučice. Kod unutrašnjosti Honde Civic Type S pomno se promišljalo o svakom detalju. Sve što možete vidjeti i osjetiti ima svoju svrhu. Svaki detalj je pažljivo napravljen do najviše kvalitete i sve to oživi kad pritisnete gumb za start. Uživajte!

Hondi je sigurnost najvažnija. Honda je u Tochigi vlasnik najveće zatvorene jedinice za testiranje sigurnosti na svijetu. Neke od naših najimpresivnijih tehnologija su ugrađene u Hondu Civic Type S.
Svi Civic Type S modeli posjeduju ABS, EBD te VSA sustav. Nadalje, karakteristike pasivne sigurnosti su impresivne: aktivni naslonjači za glavu štite od ozljede kralježaka. Prednji i bočni SRS zračni jastuci te zračne zavjesice standard su na svim modelima.